Напрями вдосконалення правових засад службової кар’єри державних службовців - Іванов, А. О.; Ivanov, A. O.; ORCID: https://orcid.org/0000-0003-2269-9062 (Проблеми сучасної поліцеїстики : тези доп. ІІІ наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 11 трав. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 117-120, 2023)
Зазначено, що державна служба є одним із ключових публічно-правових інститутів, від якості організації та ефективності роботи якого прямим і значним чином залежить ефективність і дієвість функціонування апарату держави в цілому. Важливо забезпечувати державну службу високопрофесійними і високомотивованими, свідомими і відповідальними кадрами. Підкреслено, що для залучення таких кадрів професійна кар’єра державного службовця має бути максимально привабливою для потенційних і дійсних публічних службовців.

It is noted that the civil service is one of the key public legal institutions, the efficiency and effectiveness of the functioning of the state apparatus as a whole directly and significantly depends on the quality of the organization and the efficiency of its work. It is important to provide the civil service with highly professional and highly motivated, conscious and responsible personnel. It is emphasized that in order to attract such personnel, the professional career of a public servant should be as attractive as possible for potential and actual public servants.

Отмечено, что государственная служба является одним из ключевых публично правовых институтов, от качества организации и эффективности работы которого прямым и значительным образом зависит эффективность и действенность функционирования аппарата государства в целом. Важно обеспечивать государственную службу высокопрофессиональными и высокомотивированными, сознательными и ответственными кадрами. Подчеркнуто, что для привлечения таких кадров профессиональная карьера государственного служащего должна быть максимально привлекательна для потенциальных и действительных публичных служащих.
Іванов, А. О. Напрями вдосконалення правових засад службової кар’єри державних службовців / Іванов Антон Олександрович // Проблеми сучасної поліцеїстики : тези доп. ІІІ наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 11 трав. 2023 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внут. справ, Наук. парк «Наука та безпека». – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 117-120.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; державна служба; public service; государственная служба; державні службовці; government officials; государственные служащие; правові засади; legal principles; правовые основы; службова кар’єра; service career; служебная карьера