Єдність та диференціація правового регулювання захисту трудових прав суддів : дисертація - Акуленко, В. В.; Akulenko, V. V. (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2025)
У дисертації наведено теоретичне узагальнення та нове вирішення наукового завдання, яке полягало у визначенні сутності та розкритті особливостей єдності та диференціації правового регулювання захисту трудових прав суддів, а також розроблені рекомендацій та пропозицій спрямованих на вдосконалення загального та спеціального трудового законодавства у відповідній сфері.

The thesis provides a theoretical generalization and a new solution to the scientific task of defining the essence and revealing the features of unity and differentiation of legal regulation of the protection of labor rights of judges, and also develops recommendations and proposals aimed at improving general and special labor legislation in the relevant area.
Unity and differentiation of legal regulation of the protection of labor rights of judges
Keywords: Україна; Дисертації. Theses. Диссертации; 081 – Право; єдність; диференціація; правове регулювання; праця суддів; трудове законодавство; трудові права; межі; забезпечення; об’єктивна обумовленість; зарубіжний досвід; вдосконалення; форми; work of judges; unity; differentiation; labor legislation; legal regulation; improvement; objective determination; labor rights; provision; limits; foreign experience