Особливості суб’єктивної сторони умисного вбивства з особливою жорстокістю - Смілянський, Я. Г.; Smilianskyi, Ya. H. (Форум права. – 2010. – № 3. – С. 415–420, 2010)
Виявлена специфіка суб’єктивної сторони умисного вбивства з особливою жорстокістю, обумовлена можливою складною багатоваріантністю сполучення прямого та непрямого умислу щодо заподіяння смерті потерпілому та особливих мучень і страждань потерпілого.

The specific of subjective side of intentional murder is exposed with the special cruelty, conditioned possible difficult multi-variant approach of combination of direct and indirect intention in relation to infliction death to the victim and special torments and sufferings of victim.

Выявлена специфика субъективной стороны умышленного убийства с особой жестокостью, обусловленная возможной сложной многовариантностью сочетания прямого и непрямого умысла по отношению к причинению смерти потерпевшему и особым мучениям и страданиям потерпевшего.
Features of Subjective Side of Intentional Murder with the Special Cruelty
Особенности субъективной стороны умышленного убийства с особой жестокостью
Смілянський , Я. Г. Особливості суб’єктивної сторони умисного вбивства з особливою жорстокістю [Електронний ресурс] / Я. Г. Смілянський // Форум права. – 2010. – № 3. – С. 415–420 . – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2010- 3/10cjgzog.pdf.
Смілянський Я. Г. "Особливості суб’єктивної сторони умисного вбивства з особливою жорстокістю." Форум права 3 (2010): 415-420.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; вбивство; вбивство з особливою жорстокістю; суб’єктивна сторона; умисел; убийство; murder; убийство с особой жестокостью; субъективная сторона преступления; умысел; умисне вбивство; умышленное убийство; intentional murder; special cruelty; subjective side of the crime