Зарубіжний досвід взаємодії поліції з іншими підрозділами охорони правопорядку - Коробцова, Д. В.; Korobtsova, D. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-4753-7433 (Сучасна європейська поліцеїстика та можливості її використання в діяльності Національної поліції України : зб. тез доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (Харків, 11 квіт. 2019 р.). — Харків : ХНУВС, 2019. – С. 140-142., 2019)
Вивчено досвід спільної діяльності поліції та інших структур, які беруть участь в реалізації державної політики в сфері охорони громадського порядку в зарубіжних країнах.

The experience of the joint activity of the police and other structures involved in the implementation of state policy in the field of public order protection in foreign countries has been studied.

Изучен опыт совместной деятельности полиции и других структур, участвующих в реализации государственной политики в сфере охраны общественного порядка в зарубежных странах.
Коробцова, Д. В. Зарубіжний досвід взаємодії поліції з іншими підрозділами охорони правопорядку / Дар’я Вікторівна Коробцова // Сучасна європейська поліцеїстика та можливості її використання в діяльності національної поліції України : зб. тез доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (Харків, 11 квіт. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. — Харків : ХНУВС, 2019. – С. 140-142.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; поліція; police; полиция; взаємодія правоохоронних органів; interaction of law enforcement agencies; взаимодействие правоохранительных органов; зарубежные страны; foreign countries; зарубежные страны