Боротьба з легалізацією (відмиванням) незаконно отриманих грошей - Васенко, В. К.; Vasenko, V. K.; Челядіна, О. С.; Cheliadina, O. S. (Право і безпека. - 2012. - № 2 (44). - С. 89-94, 2012)
Проаналізовано практику боротьби в Україні з відмиванням грошей, отриманих злочинним шляхом через банківську систему. Виокремлено основні умови, що сприяють відмиванню «брудних» грошей. Внесено пропозиції стосовно посилення ролі банківської системи для боротьби з відмиванням «брудних» грошей відповідно до вимог міжнародних фінансових інституцій.

Practice of counteraction in Ukraine with the money laundering, received by a criminal way through a banking system is analyzed. The main conditions promoting laundering of «dirty» money are allocated. Offers on strengthening of a role of a banking system for fight against laundering of «dirty» money according to requirements of the international financial institutions are made.

Проанализирована практика борьбы в Украине с отмыванием денег, полученных преступным путем через банковскую систему. Выделены основные условия, способствующие отмыванию «грязных» денег. Внесены предложения по усилению роли банковской системы для борьбы с отмыванием «грязных» денег в соответствии с требованиями международных финансовых институтов.
Counteraction against legalization (laundering) of illegally received money
Борьба с легализацией (отмыванием) незаконно полученных денег
Васенко, В. К. Боротьба з легалізацією (відмиванням) незаконно отриманих грошей / В. К. Васенко, О. С. Челядіна // Право і безпека. - 2012. - № 2 (44). - С. 89-94.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; банківська система; банковская система; banking system; боротьба з відмиванням грошей; борьба с отмыванием денег; counteraction with the money laundering