Проєкт Закону України «Про внесення змін до Закону України “Про Національну поліцію” щодо удосконалення порядку проходження служби поліцейськими» - Музичук, О. М.; Muzychuk, O. M.; Бурдін, М. Ю.; Burdin, M. Yu.; Бугайчук, К. Л.; Bugaychuk, K. L.; Швець, Д. В.; Shvets, D. V.; Ізбаш, К. С.; Izbash , K. S.; Костянтин Бугайчук; Mykhailo Burdin (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2023)
Наголошено, що забезпечення належних умов проходження служби в органах Національної поліції України є необхідною умовою формування сталого кадрового складу цього центрального органу виконавчої влади, підвищення загальної ефективності його роботи. Надано проєкт Закону України «Про внесення змін до Закону України “Про Національну поліцію” щодо удосконалення порядку проходження служби поліцейськими».

It was emphasized that ensuring proper conditions of service in the National Police bodies of Ukraine is a necessary condition for the formation of stable personnel of this central of the executive power body, increasing the overall efficiency of its work. The draft of the Law of Ukraine "On Amendments to the Law of Ukraine "On the National Police" regarding the improvement of the procedure for completing the service by policemen" has been submitted.

Отмечено, что обеспечение надлежащих условий прохождения службы в органах Национальной полиции Украины является необходимым условием формирования устойчивого кадрового состава этого центрального органа исполнительной власти, повышение общей эффективности его работы. Представлен проект Закона Украины «О внесении изменений в Закон Украины "О Национальной полиции" по усовершенствованию порядка прохождения службы полицейскими".
Keywords: Україна; Науково-методичні видання. Scientific and methodical publications. Научно-методические издания; Національна поліція України; законодавство; проходження служби; поліцейські; проєкт; National Police of Ukraine; legislation; passing the service; police officers; project; Национальная полиция Украины; законодательство; полицейские; прохождение службы; проект