Гарантії реалізації повноважень начальника військового гарнізону - Остапенко, І. О.; Ostapenko, I. O. (Форум права. - 2017. - № 2. - С. 76–81, 2017)
Розкрито теоретичні та практичні проблеми визначення поняття та змісту гарантій як елементу адміністративно-правового статусу, розглянуто особливості та види правових гарантій при виконанні обов’язків військової служби, виокремлено основні ознаки правових гарантій діяльності начальника гарнізону. Проведено аналіз основних нормативно-правових актів загального та спеціального законодавства, які закріплюють та обґрунтовують дані гарантії і потребують подальшого розвитку та вдосконалення.

The article deals with theoretical and practical problems of definition and content security as part of the administrative and legal status, the peculiarities and types of legal guarantees in the performance of military duties, singled out the main features of the legal guarantees of the chief of the garrison. Analysis of the basic regulations of general and special laws that perpetuate and justify your warranty and need further development and improvement was made.

Раскрыты теоретические и практические проблемы определения понятия и содержания гарантий как элемента административно-правового статуса, рассмотрены особенности и виды правовых гарантий при исполнении обязанностей военной службы, выделены основные признаки правовых гарантий деятельности начальника гарнизона. Проведен анализ основных нормативно-правовых актов общего и специального законодательства, которые закрепляют и обосновывают данные гарантии и требуют дальнейшего развития и совершенствования.
Гарантии реализации полномочий начальника военного гарнизона
Guarantees of the Exercise of the Guarantees of the Chief of the Military Garrison
Остапенко І. О. Гарантії реалізації повноважень начальника військового гарнізону [Електронний ресурс] / І. О. Остапенко // Форум права. - 2017. - № 2. - С. 76–81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/FP_index.htm_2017_2_14
Остапенко І. О. "Гарантії реалізації повноважень начальника військового гарнізону." Форум права 2 (2017): 76–81.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративно-правовий статус; гарантії; військово-службові гарантії; повноваження; права та обов’язки; військовослужбовці; начальник гарнізону; військова служба; административно-правовой статус; военнослужащие; полномочия; начальник гарнизона; administrative and legal status; chief of the garrison; guarantees; military serviceman