Аналіз мережевого трафіку як спосіб протидії злочинності - Каланча, А. А.; Kalancha, A. A.; Світличний, В. А.; Svitlychnyi, V. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3381-3350 (Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 трав. 2022 р.). – Харків: ХНУВС, 2022. – С. 43-45, 2022)
Зазначено, що у час залежності пристроїв від Інтернету, аналіз мережевого трафіку за допомогою програмного забезпечення Wireshark є досить ефективним методом попередження та протидії кіберзлочинності, а завдяки своїй доступності та наявності зручного графічного інтерфейсу значно спрощує власну експлуатацію.

It is noted that at a time when devices are dependent on the Internet, analyzing network traffic using Wireshark software is a fairly effective method of preventing and combating cybercrime.

Отмечено, что во время зависимости устройств от Интернета анализ сетевого трафика с помощью программного обеспечения Wireshark является достаточно эффективным методом предупреждения и противодействия киберпреступности.
Каланча, А. А. Аналіз мережевого трафіку як спосіб протидії злочинності / Каланча Андрій Андрійович, Світличний Віталій Анатолійович // Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 трав. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Наук. парк «Наука та безпека» ; Координатор проектів ОБСЄ в Україні. – Харків: ХНУВС, 2022. – С. 43-45.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; мережевий трафік; протидія кіберзлочинності; кіберзлочинність; сетевой трафик; противодействие киберпреступности; киберпреступность; network traffic; cybercrime combating; cybercrime