Органи виконавчої влади як суб`єкти адміністративно-процесуального права - Джафарова, М. В.; Dzhafarova, M. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-6203-0027 (Науковий вісник Ужгородського національного університету : серія: Право. – Ужгород : Видавничий дім «Гельветика», 2015. – Вип. 33. Т. 2. – С. 18–21, 2015)
У статті розглянуто актуальні питання визначення місця органів виконавчої влади серед суб’єктів адміністративно-процесуального права. Автор розглядає роль органів виконавчої влади серед усієї сукупності адміністративно-процесуальних проваджень. Зроблено висновок про винятковість місця органів виконавчої влади в системі суб’єктів адміністративно-процесуального права.

The article examines current issues determining local of executive power bodies among the subjects of the administrative procedure law. The author examines the role of the executive bodies of the totality of the administrative proceedings. As a result, the article concluded exclusivity local executive power bodies in the system of administrative procedural law.

В статье рассмотрены актуальные вопросы определения места органов исполнительной власти среди субъектов административно-процессуального права. Автор рассматривает роль органов исполнительной власти среди всей совокупности административно-процессуальных производств. Сделан вывод относительно исключительности места органов исполнительной власти среди субъектов административно-процессуального права.
Executive power bodies as the subjects of Administrative procedure law
Джафарова, М. В. Органи виконавчої влади як суб`єкти адміністративно-процесуального права / М. В. Джафарова // Науковий вісник Ужгородського національного університету : серія: Право. – Ужгород : Видавничий дім «Гельветика», 2015. – Вип. 33. Т. 2. – С. 18–21.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; органи виконавчої влади; адміністративне провадження; administrative production; административное производство; executive power bodies; administrative process; administrative proceedings; органы исполнительной власти; административный процесс; административное производство