Конституційні реформи в Литві і Грузії у сфері місцевого самоврядування та децентралізації влади як приклад для України - Чорнописький, П. Б.; Chornopyskyi, P. B. (Форум права. - 2017. - № 4. - С. 282–293, 2017)
На прикладі Литви та Грузії висвітлюються конституційно-правове забезпечення муніципальних реформ, процеси модернізації публічної влади у цих країнах, сучасні форми здійснення місцевого самоврядування та форми участі громадян у місцевому самоврядуванні у Литві та Грузії.

On the example of Lithuania and Georgia issues of constitutional legal procuring municipal reforms processes of modernization of public authority in these countries modern reforms in the implementation of local self-government and forms of citizen participation in local self-government in Lithuania and Georgia.

На примере Литвы и Грузии освящаются вопросы конституционно-правового обеспечения муниципальных реформ, процессы модернизации публичной власти в этих странах, современные формы осуществления местного самоуправления и формы участия граждан в местном самоуправлении в Литве и Грузии.
Конституционные реформы в Литве и Грузии в сфере местного самоуправления и децентрализации власти как пример для Украины
Constitutional Reforms in Lithuania and Georgia in the Sphere of Local Self-Government and Decentralization of Power as an Example for Ukraine
Чорнописький П. Б. Конституційні реформи в Литві і Грузії у сфері місцевого самоврядування та децентралізації влади як приклад для України [ Електронний ресурс] / П. Б. Чорнописький // Форум права. - 2017. - № 4. - С. 282–293. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/FP_index.htm_2017_4_46.
Чорнописький П. Б. "Конституційні реформи в Литві і Грузії у сфері місцевого самоврядування та децентралізації влади як приклад для України." Форум права 4 (2017): 282–293.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; зарубіжний досвід; зарубежный опыт; foreign experience; Литва; Грузія; Грузия; конституційна реформа; децентралізація влади; місцеве самоврядування; конституционная реформа; децентрализация власти; местное самоуправление; constitutional reform; decentralization; local government; Georgia; Lithuania; local self-government