Криміналістична методика як особлива частина криміналістики - Пчеліна, О. В.; Pchelina, O. V.; Пчеліна Оксана Василівна (Актуальні проблеми держави і права. - 2014. - Вип. 74. - С. 396-401, 2014)
У статті висвітлено процес виникнення та становлення криміналістичної методики як розділу криміналістики. Визначається зміст криміналістичної методики та її місце в системі криміналістичної науки.

The article reveals the process of establishment and development of criminalistical methods of investigation as a section of criminalistics. The content of criminalistical methods of investigation and its place in criminalistics science are determined.

В статье освещается процесс возникновения и становления криминалистической методики как раздела криминалистики. Определяется содержание криминалистической методики и ее место в системе криминалистической науки.
Criminalistical methods of investigation as a special part of criminalistics
Криминалистическая методика как особенная часть криминалистики
Keywords: криміналістика; криміналістична методика; погляди вчених; criminalistics; criminalistical methods; views of scientists; криминалистика; криминалистическая методика; взгляды ученых