Методичні рекомендації щодо особливостей проведення допиту свідка, потерпілого під час досудового розслідування в судовому засіданні - Юхно, О. О.; Yukhno, O. O.; Аюпова, Р. М.; Aiupova, R. M.; Балац, Р. М.; Balats, R. M.; Бондаренко, О. О.; Bondarenko, O. O.; Глобенко, Г. І.; Globenko, G. I.; Лозова, С. М.; Lozova, S. M.; et al. (Законодавче забезпечення правоохоронної діяльності : навч. посіб. / за заг. ред. В.В. Сокуренка. – Харків: Стильна типографія, 2017. – С. 355-366, 2017)
Надано науково-методичні рекомендації щодо особливостей проведення допиту свідка, потерпілого під час досудового розслідування в судовому засіданні.

Provided scientific and methodological recommendations on the specifics of the interrogation of a witness who suffered during the pre-trial investigation in a court session.

Предоставлены научно-методические рекомендации по особенностям проведения допроса свидетеля, пострадавшего во время досудебного расследования в судебном заседании.
методичні рекомендації
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Науково-методичні видання. Scientific and methodical publications. Научно-методические издания; Україна. Ukraine. Украина; допит свідка; свідок; потерпілий; допит потерпілого; досудове розслідування; судове засідання; допрос свидетеля; допрос потерпевшего; свидетель; потерпевший; досудебное расследование