Формування особистості у дітей під час військового стану в Україні - Зінченко, Д. А.; Zinchenko, D. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-8089-0511 (Особистість, суспільство, війна: тези доп. учасників міжнар. психолог. форуму (м. Харків, 7 квіт. 2023 р.). – Харків, 2023. – С. 98-101, 2023)
Зазначено, що проблема формування особистості у дітей під час військового стану в Україні набуває актуальності. Відмічено, що військові конфлікти, загроза тероризму та інші форми насильства є реальними небезпеками сучасного світу, що можуть вплинути на психіку та поведінку дітей.

It is noted that the problem of personality formation in children during the martial law in Ukraine is gaining relevance. It was noted that military conflicts, the threat of terrorism and other forms of violence are real dangers of the modern world that can affect the psyche and behavior of children.

Отмечено, что проблема формирования личности у детей во время военного положения в Украине приобретает актуальность. Отмечено, что военные конфликты, угроза терроризма и другие формы насилия представляют собой реальные опасности современного мира, которые могут повлиять на психику и поведение детей.
Зінченко, Д. А. Формування особистості у дітей під час військового стану в Україні / Данііл Анатолійович Зінченко // Особистість, суспільство, війна: тези доп. учасників міжнар. психолог. форуму (м. Харків, 7 квіт. 2023 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2023. – С. 98-101.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; війна; умови воєнного стану; діти; формування особистості у дітей; стрес; тривога; война; условия военного положения; дети; стресс; формирование личности у детей; personality formation in children; children; war; martial law conditions