Значення володіння гнучкими уміннями (soft skills) у професійному становленні майбутніх психологів - Іванов, С. О.; Ivanov, S. O. (Психологічні читання : зб. матеріалів ІХ наук.-практ. конф. молод. вчених (м. Харків, 1 груд. 2023 р.) : у 2-х т. – Харків : ХНУВС, 2023. – Т. 1. – С. 89-91, 2023)
Відзначено, що професійна підготовка майбутніх практичних психологів має приділяти певну увагу формуванню гнучких умінь «soft skills», які сприятимуть професійному становленню майбутніх спеціалістів.

It was noted that the professional training of future practical psychologists should pay some attention to the formation of flexible "soft skills" that will contribute to the professional development of future specialists.

Отмечено, что профессиональная подготовка будущих практических психологов должна уделять внимание формированию гибких умений «soft skills», которые будут способствовать профессиональному становлению будущих специалистов.
Keywords: професійна підготовка; professional training; профессиональная подготовка; майбутні психологи; future psychologists; будущие психологи; гнучкі уміння; soft skills; гибкие умения