Контроль товщини шару лакофарбового покриття кузова автомобіля - Світличний, В. А.; Svitlychnyi, V. A.; Orcid https://orcid.org/0000-0003-3381-3350; ResearcherID J-6856-2016; Кратасюк, К. О.; Kratasiuk, K. O. (Актуальні проблеми сучасної науки і правоохоронної діяльності», м. Харків, 17 травня 2017 р. – Харків, 2017. – С.213 – 214, 2017)
Розглянуто застосування приладів контролю дозволяють оцінювати стан кузова та лакофарбового покриття автомобіля. Виконано аналіз різних типів приладів дозволяють виявляти дефекти лакофарбового покриття. The application of control devices to assess the condition of the body and the paint and varnish coating of the car is considered. The analysis of various types of devices allowing to reveal defects of a paint and varnish covering is executed. Рассмотрены применение приборов контроля позволяющих оценивать состояние кузова и лакокрасочного покрытия автомобиля. Выполнен анализ различных типов приборов позволяющих выявлять дефекты лакокрасочного покрытия.
Світличний В.А.Контроль товщини шару лакофарбового покриття кузова автомобіля / В.А. Світличний, К.О. Кратасюк // Збірник тез доповідей ХХІV науково-практичної конференції курсантів та студентів «Актуальні проблеми сучасної науки і правоохоронної діяльності», м. Харків, 17 травня 2017 р. /Харківський національний університет внутрішніх справ. – 2017. – С.213 – 214
Keywords: дефектоскопи; thickness gauges; дефектоскопы; товщиноміри; структуроміри; лакофарбово покриття автомобіля; defectoscopes; structuromers; car paintwork; лакокрасочное покрытие автомобиля; толщиномеры; структуромеры