Роль дебатів під час вивчення англійської мови у вищій школі - Горбач, Н. Л.; Horbach, N. L.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1965-902X; Іванова, І. Л.; Ivanova, I. L.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7089-9360; Кальченко, Т. М.; Kalchenko, T. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2153-5883 (Харківський національний університет внутрішніх справ: 25 років досвіду та погляд у майбутнє (1994–2019 рр.) : зб. тез доп. на міжнар. наук.-практ. конф. до 25-річчя створення ун-ту (м. Харків, 22 листоп. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 117-118., 2019)
Автори зазначили, що дебати можуть бути потужним інструментом. Це може допомогти студентам навчитися говорити природно і уважно слухати. Розглянута підготовка до дебатів, яка має три етапи: створення наочного інструменту для передачі аргументу, подання аргументу та відповідь на аргумент іншої команди.

The authors noted that debate can be a powerful tool. This can help students learn to speak naturally and listen carefully. Considered the preparation for the debate, which has three stages: the creation of a tool for passing an argument, the presentation of the argument and the response to the argument of another command.

Авторы отметили, что дебаты могут являться мощным инструментом. Это может помочь студентам научиться говорить естественно и внимательно слушать. Рассмотрена подготовка к дебатам, которая имеет три этапа: создание инструмента для передачи аргумента, представление аргумента и ответ на аргумент другой команды.
Горбач, Н. Л. Роль дебатів під час вивчення англійської мови у вищій школі / Н. Л. Горбач, І. Л. Іванова, Т. М. Кальченко // Харківський національний університет внутрішніх справ: 25 років досвіду та погляд у майбутнє (1994–2019 рр.) : зб. тез доп. на міжнар. наук.-практ. конф. до 25-річчя створення ун-ту (м. Харків, 22 листоп. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2019. – С. 117-118.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; англійська мова; английский язык; English language; вивчення англійської мови; изучение английскго языка; learning English; дебати; дебаты; debate; вміння висловлюватися; умение выражаться; expression; підготовка до дебатів; подготовка к дебатам; preparation for debate; наочна допомога; наглядная помощь; visual aid