Окремі питання притягнення особи до адміністративної відповідальності за керування транспортними засобами у стані сп’яніння (ст. 130 КУпАП) - Дабуляк, А. В.; Dabuliak, A. V. (Актуальні проблеми адміністративно-деліктного права України : матеріали круглого столу (м. Вінниця, 30 жовт. 2024 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2024. – С. 107-111, 2024)
Досліджено проблеми діяльності поліцейських під час притягнення особи до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом в стані сп’яніння.

The problems of police activities when bringing a person to administrative responsibility for driving a vehicle while intoxicated are investigated.

Исследованы проблемы деятельности полицейских при привлечении лица к административной ответственности за управление транспортным средством в состоянии опьянения.
Keywords: безпека дорожнього руху; притягнення до адміністративної відповідальності; керування транспортним засобом у стані сп’яніння; road safety; administrative prosecution; driving while intoxicated; безопасность дорожного движения; привлечение к административной ответственности; управление транспортным средством в состоянии опьянения