Готовність до змін та толерантність до невизначеності у поліцейських-спецпризначенців з різним рівнем життєздатності - Бойчук, С. С.; Boichuk, S. S.; ORCID: https://orcid.org/ 0000-0002-2756-5330 (Психічне здоров’я особистості у кризовому суспільстві : зб. матеріалів VІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Львів, 28 жовт. 2022 р.). – Львів, 2022. – С. 28-31, 2022)
Представлено комплексне емпіричне дослідження готовності поліцейських спеціальних підрозділів поліції до змін та рішучих дій в умовах невизначеності. Зроблено ряд суттєвих висновків. Психологічні категорії «готовність до змін» та «толерантність до невизначеності» набувають особливого значення, якщо їх розглядати через призму життєздатності особистості, оскільки від розвитку її рівня залежить здатність особистості приймати зміни та гармонійно функціонувати в умовах невизначеності, що неабияк важливо у професіях підвищеного ризику.

A comprehensive empirical study of the readiness of police special police units for changes and decisive actions in conditions of uncertainty is presented. A number of significant conclusions were made. The psychological categories of "readiness to change" and "tolerance to uncertainty" acquire special significance when viewed through the prism of the individual's viability, since the individual's ability to accept changes and function harmoniously in conditions of uncertainty depends on the development of its level, which is quite important in high-risk professions.

Представлено комплексное эмпирическое исследование готовности полицейских специальных подразделений полиции к изменениям и решительным действиям в условиях неопределенности. Сделан ряд существенных выводов. Психологические категории «готовность к изменениям» и «толерантность к неопределенности» приобретают особое значение, если их рассматривать через призму жизнеспособности личности, поскольку от развития ее уровня зависит способность личности принимать изменения и гармонично функционировать в условиях неопределенности, что особенно важно в профессиях повышенного риска.
Бойчук, С. С. Готовність до змін та толерантність до невизначеності у поліцейських-спецпризначенців з різним рівнем життєздатності / С. С. Бойчук // Психічне здоров’я особистості у кризовому суспільстві : зб. матеріалів VІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Львів, 28 жовт. 2022 р.) / Львів. держ. ун-т внутр. справ. – Львів, 2022. – С. 28-31.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Україна. Ukraine. Украина; поліція; police; полиция; поліцейські-спецпризначенці; special police officers; полицейские-спецназовцы; готовність до змін; readiness for change; готовность к переменам; толерантність до невизначеності; tolerance for uncertainty; толерантность к неопределенности; життєздатність; viability; жизнеспособность; особистість