Сутність та види юридичних гарантій, які передбачені для працівників органів внутрішніх справ - Протченко, С. М.; Protchenko, S. M. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. - Вип. 36. - С. 407-415, 2007)
Розглянуто удосконалення теоретико-правових засад гарантій, які надаються працівникам органів внутрішніх справ. Надано аналіз точок зору вчених з означених питань, з’ясовано сутність і види гарантій, які надаються працівникам органів внутрішніх справ, а також їх аналіз. Наукова новизна статті визначається тим, що у ній в новому аспекті визначено сутність та систему гарантій, які надаються працівникам органів внутрішніх справ, проаналізовано їх конкретні види. Рассмотрены совершенствования теоретико-правовых основ гарантий, предоставляемых работникам органов внутренних дел. Дан анализ точек зрения ученых по указанным вопросам, выяснено сущность и виды гарантий, предоставляемых работникам органов внутренних дел, а также их анализ. Научная новизна статьи определяется тем, что в ней в новом аспекте определена сущность и систему гарантий, предоставляемых работникам органов внутренних дел, проанализированы их конкретные виды. The improvement of the theoretical and legal bases of the guarantees provided to the employees of law-enforcement bodies is considered. An analysis of the views of scientists on these issues is provided, the nature and types of guarantees provided to the employees of law enforcement agencies and their analysis are clarified. The scientific novelty of the article is determined by the fact that it defines in a new aspect the essence and system of guarantees provided to the employees of law-enforcement bodies, analyzes their specific types.
Протченко, С. М. Сутність та види юридичних гарантій, які передбачені для працівників органів внутрішніх справ / С. М. Протченко // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2007. – Вип. 36. – С. 407-415.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; гарантія; guarantee; гарантия; теоретико-правові засади; теоретико-правовые основы; theoretical legal principles