Документальне забезпечення управління проектами - Кроленко, Д. Ю.; Krolenko, D. Yu. (Європейські перспективи. – 2014. – № 7. – С. 90-94, 2014)
У статті досліджено структуру та особливості використання основних документів, що становлять документальне забезпечення управління проектами, а саме Статут проекту, техніко-економічне обґрунтування проекту (ТЕО), бізнес-план, реєстр зацікавлених осіб, план управління ризиками проекту.

The article examines the structure and features of the possibility of using basic documents, constituting documentary support project management, namely the Project Charter, feasibility study of the project , business plan, register of stakeholders, project risk management plan.

В статье исследованы структура и особенности использования основных документов, которые формируют документальное обеспечение управления проектами, а именно Устав проекта, технико-экономическое обоснование проекта (ТЭО), бизнес-план, реестр заинтересованных лиц, план управления рисками проекта.
Кроленко, Д. Ю. Документальне забезпечення управління проектами / Д. Ю. Кроленко // Європейські перспективи. – 2014. – № 7. – С. 90-94.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Економічні науки. Економічна безпека. Economics. Economic Security. Экономические науки. Экономическая безопасность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; проект; project; проектування; проектирование; designing; управління проектами; управление проектами; project management; бізнес-план; бизнес-план; business plan; документальне забезпечення; документальное обеспечение; documentary support