Гендерні особливості вживання наркотиків, алкоголю та тютюну: результати емпіричного дослідження - Бобро, Н. В.; Bobro, N. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-8350-3695 (Авіація, промисловість, суспільство : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кременчук, 12 трав. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Кременчуц. льотний коледж, Наук. парк «Наука та безпека». – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 958-961., 2022)
Зазначено, що аналіз епідеміології таких форм поведінки як вживання наркотиків, алкогольних напоїв і куріння, є дуже важливими, оскільки ці поведінкові практики мають негативні наслідки і на індивідуальному рівні, і на суспільному. Отримана інформація в ході проведеного дослідження є дуже важливою при прогнозуванні ситуації та може бути використана при визначенні превентивних заходів. Отмечено, что анализ эпидемиологии таких форм поведения, как употребление наркотиков, алкогольных напитков и курение, очень важны, поскольку эти поведенческие практики имеют негативные последствия и на индивидуальном уровне, и на общественном. Полученная информация в ходе проведенного исследования очень важна при прогнозировании ситуации и может быть использована при определении превентивных мер. It is noted that the analysis of the epidemiology of behaviors such as drug use, alcohol use and smoking is very important, since these behavioral practices have negative consequences both at the individual level and at the societal level. The information obtained in the course of the study is very important in predicting the situation and can be used in determining preventive measures.
Бобро Н. В. Гендерні особливості вживання наркотиків, алкоголю та тютюну: результати емпіричного дослідження / Н. В. Бобро / Авіація, промисловість, суспільство : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кременчук, 12 трав. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Кременчуц. льотний коледж, Наук. парк «Наука та безпека». – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 958-961.
Keywords: Соціологія. Соціальна робота. Sociology. Social Work. Социология. Социальная работа; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; соціологічне дослідження; социологическое исследование; sociological research; гендерні особливості; гендерные особенности; gender specifics; вживання наркотиків; употребление наркотиков; drug use; вживання алкогольних напоїв; употребление алкогольных напитков; consumption of alcoholic beverages; куріння; курение; smoking; вивчення залежної поведінки; изучение зависимого поведения; study of addictive behavior; вживання наркотичних речовин; употребление наркотических веществ; вживання психоактивних речовин; употребление психоактивных веществ; substance use; вживання алкоголю; употребление алкоголя; alcohol consumption; тютюнопаління