Основні складові національної безпеки України - Попова, С. М.; Popova, S. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3958-4133; Попова, Л. М.; Popova, L. M. (Наше право. - 2013. - № 13. - С. 54-60, 2013)
Стаття присвячена основним складовим національної безпеки нашої держави. У ній розкриваються проблеми забезпечення національної безпеки України в політичній, економічній,соціокультурній, інформаційній, екологічній та інших сферах. The article focuses on the main components of the national security of our country. It reveals the problems of ensuring the national security of Ukraine in the political, economic, socio-cultural, informational, environmental and other felds. Статья посвящена основным составляющим национальной безопасности нашего государства. В ней раскрываются проблемы обеспечения национальной безопасности Украины в политической, экономической, социокультурной, информационной, экологической и других сферах.
Попова, С. М. Основні складові національної безпеки України / Попова Світлана Миколаївна, Попова Лілія Миколаївна // Наше право. - 2013. - № 13. - С. 54-60.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; національна безпека; национальная безопасность; national security; політична безпека; политическая безопасность; political security; економічна безпека; экономическая безопасность; economic security; соціокультурна безпека; социокультурная безопасность; socio-cultural security; інформаційна безпека; информационная безопасность; informational security; екологічна безпека; экологическая безопасность; ecological safety