Принципи державного контролю в бюджетному процесі - Гетманець, О. П.; Hetmanets, O. P.; Гетманець Ольга Петрівна (Форум права. - 2006. - № 1. – С.20-24, 2006)
Запропоновані принципи державного контролю в бюджетному процесі на підставі нового концептуального підходу до його організації, як складової регулювання бюджетним процесом.

Principles of the state control in budgetary process are offered on the basis of the new conceptual approach to its organization, as making regulations by budgetary process.

Предложены принципы государственного контроля в бюджетном процессе на основе нового концептуального подхода к его организации, как составляющей регулирования бюджетным процессом.
Principle of the state control in budgetary process
Принципы государственного контроля в бюджетном процессе
Keywords: Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; бюджетний процес; budgetary process; бюджетный процесс; державний контроль; state control; государственный контроль