Щодо необхідності удосконалення нормативно-правового забезпечення запобігання та протидії корупції в Україні - Синявська, О. Ю.; Syniavska, O. Yu.; Олена Юхимівна Синявська (Права людини в Україні: минуле, сьогодення, майбутнє : тези доп. учасників Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 10 груд. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 120-124, 2020)
Розглянуто деякі проблемні питання нормативно-правового забезпечення запобігання та протидії корупції в Україні.

Some problematic issues of normative-legal provision of prevention and counteraction of corruption in Ukraine are considered.

Рассмотрены некоторые проблемные вопросы нормативно-правового обеспечения предотвращения и противодействия коррупции в Украине.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; корупція; коррупция; corruption; протидія корупції; противодействие коррупции; counteraction of corruption; нормативно-правове забезпечення; нормативно-правовое обеспечение; normative-legal provision; юридична відповідальність; юридическая ответственность; legal liability; корупційні правопорушення; коррупционные правонарушения; corruption offenses