Поняття і правові основи міжнародного розшуку злочинців, який здійснюється в системі Інтерполу - Лєшукова, І. В.; Lieshukova, I. V. (Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2003.- Вип. 22.- С. 44 - 49, 2003)
Досліджуються правові основи міжнародного розшуку злочинців, які здійснюються Інтерполом, особлива увага приділяэться визначенню поняття «розшуку» і розкриття його змісту. Исследуются правовые основы международного розыска преступников, осуществляются Интерполом, особое внимание придиляэться определению понятия «розыска» и раскрытия его содержания. The legal bases of the international search for criminals carried out by Interpol are studied, special attention is paid to the definition of the concept of "search" and the disclosure of its content.
Лєшукова, І. В. Поняття і правові основи міжнародного розшуку злочинців, який здійснюється в системі Інтерполу / І. В. Лєшукова // Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2003.- Вип. 22.- С. 44 - 49
Keywords: ОВС; ОВД; карна поліція; уголовная полиция; карний розшук; уголовный розыск; міжнародний розшук злочинців; международный розыск преступников; розшук підозрюваних; розыск подозреваемых; розслідувння злочину; расследование преступления; Національне центральне бюро Інтерполу; Национальное центральное бюро Интерпола; Інтерпол; Интерпол