Економічні аспекти національної безпеки - Горілова, О. О.; Horilova, O. O. (Об’єднанi наукою: перспективи міждисциплінарних досліджень: матеріали VII Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих вчених (к. Київ, 12-13 листоп. 2020 р.). – Київ, 2020. – С. 49-51, 2020)
З'ясовано, що в економічній літературі немає єдиного підходу до визначення економічної безпеки, її структури. На сьогоднішній день в Україні загрози економічної безпеки мають суттєвий вплив на розвиток країни та не регулюються належним рівнем урядом держави.

It was found that in the economic literature there is no single approach to the definition economic security, its structure. Today in Ukraine, threats to economic security have a significant impact on the country's development and are not regulated by the appropriate level of government.

Установлено, что в экономической литературе нет единого подхода к определению экономической безопасности, ее структуры. На сегодняшний день в Украине угрозы экономической безопасности имеют существенное влияние на развитие страны и не регулируются должным уровнем правительством государства.
Горілова, О. О. Економічні аспекти національної безпеки / Горілова О. О. // Об’єднанi наукою: перспективи міждисциплінарних досліджень: матеріали VII Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих вчених (к. Київ, 12-13 листоп. 2020 р.) / Київ. нац. ун-т iменi Тараса Шевченка, Рада молод. вчених, Студент. парламент, Наук. парк., Наук. товариство студентів та аспірантів. – Київ, 2020. – С. 49-51.
Keywords: Економічні науки. Економічна безпека. Economics. Economic Security. Экономические науки. Экономическая безопасность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; економічна безпека; экономическая безопасность; economic security; забезпечення економічної безпеки; ensuring economic security; обеспечения экономической безопасности; складові елементи; составляющие элементы; constituent elements