Органи дізнання та попереднього слідства в українських губерніях Російської Імперії в другій половині XIX ст. - Бурдін, М. Ю.; Burdin, M. Yu.; ResearcherID: B-8227-2018; Mykhailo Burdin (Право і безпека. - 2009. - № 4 (31). - С.61-66, 2009)
Розглянуто систему органів дізнання та попереднього слідства в українських губерніях Російської імперії у другій половині ХІХ ст.

The system of inquiry and preliminary investigation agencies in Ukrainian provinces of Russian Empire in the second part of the XIX-th century is researched.

Рассмотрена система органов дознания и предварительного следствия в украинских губерниях Росийской империи во второй половине ХІХ ст.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Історія. History. История; органи дізнання; органи попереднього слідства; органы предварительного следствия; bodies of preliminary investigation; органы дознания; украинские земли; українські землі; land Ukrainian; Russian Empire; Російська імперія; Российская империя