Особа порушника в адміністративних проступках - Прокопенко, О. Ю.; Prokopenko, O. Y.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-5826-7830 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 1 (48). – С. 175-180, 2010)
Обгрунтовано важливість дослідження поняття особи порушника при проведенні профілактичних заходів щодо вчинення адміністративних правопорушень.

Importance of research of perpetrator’ personality concept during the preventive measures’ conduction directed on administrative offences commitment is grounded.

Обоснована важность исследования понятия лица нарушителя при проведении профилактических мероприятий по совершению административных правонарушений.
The identity of the offender in administrative misconduct
Личность нарушителя в административных проступках
Прокопенко, О. Ю. Особа порушника в адміністративних проступках / О. Ю. Прокопенко // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 1 (48). – С. 175-180.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; особа порушника; личность правонарушителя; identity of the offender; адміністративний проступок; административный проступок; administrative offence; поняття; понятие; concept; класифікація; классификация; classification