До проблеми вивчення готовності до змін у професії - Кулик, Г. М.; Kulyk, H. M.; Відегрен, О.; Videhren, O. (Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VIII Міжнар. наук.- практ. конф. молодих вчених, студентів та аспірантів (м. Харків, 16 груд. 2020 р.). - Харків: ХНУВС, 2020. - С. 107 - 110., 2020)
В статті висвітлено проблему психологічної готовності до різних видів професійної діяльності. В статье освещена проблема психологической готовности к разным видам профессиональной деятельности. The article highlights the problem of psychological readiness for different types of professional activities.
Кулик Г.М., Відегрен О. До проблеми вивчення готовності до змін у професії / Г.М. Кулик, О. Відегрен // Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VIII Міжнар. наук.- практ. конф. молодих вчених, студентів та аспірантів (м. Харків, 16 груд. 2020 р.). - Харків: ХНУВС, 2020. - С. 107 - 110.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; психологічна готовніть; зміни; професійна діяльність; психологическая готовность; изменения; профессиональная деятельность; psychological prepare; changes; professional activity