Аналіз інформації в Інтернеті за допомогою парсінгу сайтів - Білашенко, Д. В.; Bilashenko, D. V.; Онищенко, Ю. М.; Onyshchenko, Yu. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7755-3071 (Застосування інформаційних технологій у діяльності правоохоронних органів: матеріали круглого столу (м. Харків, 14 груд. 2021 р.). – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 21-24, 2021)
Досліджено питання необхідності аналізу даних на сайтах та веб-сторінках. З цією метою здійснюється парсінг сайтів. Розглянуто види, переваги та алгоритм парсінгу.

The issue of the need for data analysis on sites and web pages has been studied. For this purpose, parsing of sites is carried out. Types, advantages and parsing algorithm are considered.

Исследованы вопросы необходимости анализа данных на сайтах и ​​веб-страницах. С этой целью производится парсинг сайтов. Рассмотрены виды, предпочтения и алгоритм парсинга.
Білашенко, Д. В. Аналіз інформації в Інтернеті за допомогою парсінгу сайтів / Білашенко Данило В'ячеславович, Онищенко Юрій Миколайович // Застосування інформаційних технологій у діяльності правоохоронних органів: матеріали круглого столу (м. Харків, 14 груд. 2021 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ., Каф. кібербезпеки та DATA-технологій. – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 21-24.
Keywords: Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; інформаційні технології; information technology; информационные технологии; Інтернет; Internet; Интернет; парсінг; parsing; парсинг; парсер; parser; аналіз інформації; information analysis; анализ информации