Консультативна платформа "Трикутник Перемоги" як інструмент формування життєстійкості в підлітків - Кобикова, Ю. В.; Kobykova, Yu. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1268-8397 (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 30 берез. 2018 р.). – Харків, 2018. – С. 289-292, 2018)
Розглянуто формування у підлітків життєстійкості як ресурсу подолання складних життєвих обставин і попередження злочинності у молодіжному середовищі з допомогою авторської психологічної трансформаційної гри «Трикутник Перемоги».

The formation of resilience in teenagers as a resource for overcoming difficult life circumstances and preventing crime in the youth environment with the help of the author's psychological transformational game "Triangle of Victory" is considered.

Рассмотрено формирование у подростков жизнестойкости как ресурса преодоления сложных жизненных обстоятельств и предупреждения преступности в среде с помощью авторской психологической трансформационной игры «Треугольник Победы».
Кобикова, Ю. В. Консультативна платформа "Трикутник Перемоги" як інструмент формування життєстійкості в підлітків / Юлія Валентинівна Кобикова // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 30 берез. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. –Харків, 2018. – С. 289-292.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; підлітки; teenagers; подростки; трансформаційна гра «Трикутник Перемоги»; життєстійкість; vitality; жизнестойкость; консультативна платформа; подолання складних життєвих обставин