Вдосконалення законодавства України як необхідна складова ефективної державної політики у сфері протидії рейдерству - Колєсник, М. А.; Koliesnyk, M. A. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 1 (52). – С. 324-333, 2011)
Визначено особливості формування державної політики України у сфері протидії рейдерству. Вироблено пропозиції щодо вдосконалення чинного законодавства України у сфері протидії рейдерству та підвищення ефективності діяльності суб’єктів протидії рейдерству в Україні. The features of forming the state policy of Ukraine in the sphere of fighting against corporate raiding are defined. The suggestions according the improvement of Ukrainian legislation in force in the sphere of fighting against corporate raiding and increasing the activity efficiency of the subjects fighting against corporate raiding in Ukraine are developed. Определены особенности формирования государственной политики Украины в сфере борьбы с рейдерством. Разработаны предложения по усовершенствованию действующего законодательства Украины в сфере борьбы с рейдерством и повышения эффективности деятельности субъектов борьбы с рейдерством в Украине.
Improving the legislation of Ukraine as a necessary component of an effective state policy in the field of combating raiding
Совершенствование законодательства Украины как необходимая составляющая эффективной государственной политики в сфере противодействия рейдерству
Колєсник, М. А. Вдосконалення законодавства України як необхідна складова ефективної державної політики у сфері протидії рейдерству / М. А. Колєсник // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 1 (52). – С. 324-333.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; державна політика; государственная политика; state policy; протидія рейдерству; противодействие рейдерству; combating raiding; законодавство; законодательство; legislation