Вдосконалення взаємодії і координації між суб’єктами протидії корупції в Україні - Гречко, О. В.; Hrechko, O. V. (Теоретичні питання юриспруденції і проблеми правозастосування: виклики ХХІ століття : тези доп. учасників VI Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 9 черв. 2023 р.). - Харків: НДІ ППСН, 2023. - С. 50-52, 2023)
Стверджено, що забезпечення ефективної співпраці між усіма рівнями влади, антикорупційними та правоохоронними органами, громадськістю й міжнародними партнерами є важливою передумовою для досягнення значущих результатів у подоланні корупції. Підвищення прозорості, обмін інформацією та взаємодія всіх зацікавлених сторін грають важливу роль у формуванні системи, що ефективно протидіє корупції, забезпечуючи кращий контроль і запобігання корупційним схемам.

It is argued that ensuring effective cooperation between all levels of government, anti-corruption and law enforcement agencies, the public and international partners is an important prerequisite for achieving significant results in combating corruption. Increased transparency, information sharing and interaction of all stakeholders play an important role in building an effective anti-corruption system, ensuring better control and prevention of corruption schemes.

Утверждено, что обеспечение эффективного сотрудничества между всеми уровнями власти, антикоррупционными и правоохранительными органами, общественностью и международными партнерами является важным условием для достижения значимых результатов в преодолении коррупции. Повышение прозрачности, обмен информацией и взаимодействие всех заинтересованных сторон играют важную роль в формировании эффективно противодействующей коррупции системы, обеспечивая лучший контроль и предотвращение коррупционных схем.
Keywords: корупція; суб’єкти протидії корупції; взаємодія; координація; антикорупційна політика; corruption; anti-corruption subjects, interaction, coordination, anti-corruption policy; interaction; coordination; anti-corruption policy; коррупция; субъекты противодействия коррупции; взаимодействие; координация; антикоррупционная политика