Удосконалення морально-психологічних та вольових якостей у представників Національної поліції України із використанням засобів єдиноборств - Колєсніков, В. В.; Kolesnikov, V. V.; ORCID:http://orcid.org/0000-0002-9603-3004 (Актуальні проблеми розвитку традиційних і східних єдиноборств, 2017)
Результаты проведенного исследования свидетельствуют о том, что выявлены факторы определяют необходимость улучшения воспитания морально-волевых качеств в правоохранителей НПУ по использованию средств единоборств. Эти факторы осуществляют значительный влияние на качество подготовки представителей Национальной полиции Украины к выполнению задач по назначению. Результати проведеного дослідження свідчать про те, що виявлені фактори визначають необхідність покращення виховання морально-вольових якостей у правоохоронців НПУ із використання засобів єдиноборств. Ці чинники здійснюють значний вплив на якість підготовки представників Національної поліції України до виконання завдань за призначенням. The results of the conducted research indicate that the revealed factors determine the need to improve the upbringing of moral-volitional qualities in law enforcement officers of the National Olympic Committee for the use of means of martial arts. These factors make significant the impact on the quality of the preparation of the representatives of the National Police of Ukraine for implementation tasks by appointment.
Колесніков, В. В. Удосконалення морально-психологічних та вольових якостей у представників Національної поліції України із використанням засобів єдиноборств / Колесніков, В. В. // Актуальні проблеми розвитку традиційних і східних єдиноборств. - 2017
Keywords: волевые качества; представители; martial arts; вольові якості; volitional qualities; представники; representatives; єдиноборства; единоборства