Предмет злочинів, пов’язаних з використанням бюджетних коштів в агропромисловому комплексі - Кікінчук, В. В.; Kikinchuk, V. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2241-6384 (Форум права. – 2013. – № 1. – С. 413–416, 2013)
Розкрито зміст понять «безготівкові бюджетні кошти в агропромисловому комплексі» та «предмет злочинів, пов’язаних з використанням бюджетних коштів в агропромисловому комплексі». Висвітлено значення та місце предмету злочинних посягань у вказаній сфері людської діяльності в аспекті розробки дієвих теоретичних положень та практичних рекомендацій щодо їх розслідування.

The content of the concepts of «non-cash budget in agriculture» and «the subject of crimes, involving the use of budget resources in agriculture» is made. Deals with the meaning and place of the subject of crime in this sphere of human activity in terms of development of effective theoretical principles and practical recommendations for their investigation.

Раскрыто содержание понятий «безналичные бюджетные средства в агропромышленном комплексе» и «предмет преступлений, связанных с использованием бюджетных средств в агропромышленном комплексе». Освещены значение и место предмета преступных посягательств в указанной сфере человеческой деятельности в аспекте разработки действенных теоретических положений и практических рекомендаций по их расследованию.
Subject of Crimes Related to the Use of Budget Funds in the Agricultural Sector
Предмет преступлений, связанных с использованием бюджетных средств в агропромышленном комплексе
Кікінчук, В. В. Предмет злочинів, пов’язаних з використанням бюджетних коштів в агропромисловому комплексі [Електронний ресурс] / В. В. Кікінчук // Форум права. — 2013. — № 1. — С. 413-416. — Режим доступу: http://archive.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2013-1/13kvvvak.pdf.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; предмет злочину; предмет преступления; subject of crime; бюджетні кошти; бюджетные средства; budget funds; агропромисловий комплекс; агропромышленный комплекс; agricultural sector