Оцінка стану політики рівних можливостей: результати соціологічного дослідження (на прикладі ХНУВС) - Бобро, Н. В.; Bobro, N. V. (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. Х Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 27-й річниці створення Харків. нац. ун-ту внутр. справ (м. Харків, 19 листоп. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 262-264, 2021)
Відзначено, що сьогодні Харківський національний університет внутрішніх справ має репутацію новатора в ініціюванні різних заходів і нововведень, які мають безпосереднє відношення до підтримки і розвитку гендерної рівності, а також осередку розвитку гендерного виховання, і як результат гендерно-чутливий фахівця.

It was noted that today the Kharkiv National University of Internal Affairs has a reputation as an innovator in initiating various measures and innovations that are directly related to the support and development of gender equality, as well as a center for the development of gender education, and as a result, a gender-sensitive specialist.

Отмечено, что сегодня Харьковский национальный университет внутренних дел имеет репутацию новатора в инициировании различных мероприятий и нововведений, имеющих непосредственное отношение к поддержке и развитию гендерного равенства, а также средоточию развития гендерного воспитания, и как результат гендерно-чувствительного специалиста.
Keywords: заклади вищої освіти зі специфічними умовами навчання; institutions of higher education with specific study conditions; заведения высшего образования со специфическими условиями обучения; Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs; Харьковский национальный университет внутренних дел; гендерна рівність; gender equality; гендерное равенство; соціологічні дослідження; sociological research; социологические исследования; політика рівних можливостей; policy of equal opportunities; политика равных возможностей