Інші види юридичної відповідальності за правопорушення у сфері міграції [: Глава 12] - Пчелін, В. Б.; Pchelin, V. B.; Пчелин, В. Б.; ResearcherID: L-2114-2016; Віталій Пчелін (Міграційне право України : підручник. - Харків : Дім реклами, 2016. - С. 243-248, 2016)
Розглянуто основні питання міграційного права, зокрема його поняття та місце в правовій системі України, правовий статус суб’єктів міграційного права, правовий режим міграції в Україні, юридичну відповідальність у міграційній сфері, а також основи міграційного права зарубіжних країн.

Examines the main issues of migration law, in particular its concept and place in the legal system of Ukraine, the legal status of subjects of migration law, the legal regime of migration in Ukraine, legal liability in the field of migration, as well as the basis of migration law of foreign countries.

Рассмотрены основные вопросы миграционного права, в частности его понятие и место в правовой системе Украины, правовой статус субъектов миграционного права, правовой режим миграции в Украине, юридическую ответственность в миграционной сфере, а также основы миграционного права зарубежных стран.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Навчальні видання. Educational edition. Учебные издания; Україна. Ukraine. Украина; миграционное право; субъекты миграционного права; правовой режим миграции; миграция; міграційне право; суб’єкти міграційного права; правовий режим міграції; міграція; migration law; subjects of migration law; legal regime of migration; migration; правопорушення у сфері міграції; правонарушения в сфере миграции; юридична відповідальність; юридическая ответственность; juridical responsibility; кримінальна відповідальність; уголовная ответственность; criminal liability