Праця членів фермерських господарств як особлива форма підприємницької діяльності в контексті сплати ЄСВ - Бригадир, І. В.; Bryhadyr, I. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3181-3410 (Актуальні проблеми трудового законодавства, законодавства про державну службу та службу в правоохоронних органах : матеріали VІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 16 листоп. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ; за заг. ред. К. Ю. Мельника. – Xарків : Харків. нац. ун-т внутр. справ, 2018. – С. 120 - 122., 2018)
Зазначено, що для встановлення рівності організаційно-правових форм перед законом або скасувати обов’язок сплати єдиного соціального внеску членами фермерських господарств, або розширити такий обов’язок на всіх учасників «підприємницьких» юридичних осіб.

It is noted that in order to establish equality of organizational and legal forms before the law, either cancel the obligation to pay a single social contribution by members of farms, or expand such an obligation to all participants in "entrepreneurial" legal entities.

Отмечено, что для установления равенства организационно-правовых форм перед законом либо отменить обязанность уплаты единого социального взноса членами фермерских хозяйств, либо расширить такую ​​обязанность на всех участников «предпринимательских» юридических лиц.
Бригадир І. В. Праця членів фермерських господарств як особлива форма підприємницької діяльності в контексті сплати ЄСВ / І. В. Бригадир // Актуальні проблеми трудового законодавства, законодавства про державну службу та службу в правоохоронних органах : матеріали VІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 16 листоп. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ; за заг. ред. К. Ю. Мельника. – Xарків : Харків. нац. ун-т внутр. справ, 2018. – С. 120 - 122.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; фермерські господарства; підприємницька діяльність; єдиний соціальний внесок; фермерские хозяйства; предпринимательская деятельность; farms; entrepreneurial activity; единый социальный взнос; single social contribution