Щодо визначення поняття «працівник повітряного транспорту» у кримінальному правопорушенні, передбаченому статтею 280 КК України - Кундеус, В. Г.; Kundeus, V. G.; Vladyslav Kundeus (Права людини в Україні: минуле, сьогодення, майбутнє : тези доп. учасників Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 10 груд. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 158-160, 2020)
Визначено поняття «працівник повітряного транспорту» у кримінальному правопорушенні, передбаченому статтею 280 КК України.

The concept of "air transport employee" in the criminal offense under Article 280 of the Criminal Code of Ukraine is defined.

Определено понятие «работник воздушного транспорта» в уголовном правонарушении, предусмотренном статьей 280 УК Украины.
Keywords: Україна. Ukraine. Украина; Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; авіація; працівник повітряного транспорту; работник воздушного транспорта; air transport worker; кримінальне правопорушення; уголовное правонарушение; criminal offense; законодавство; законодательство; legislation