Щодо поняття «чуже майно» як предмета злочинів проти власності - Олійник, П. В.; Oliinyk, P. V. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. – Вип. 31. - С. 188-194, 2005)
З’ясовано поняття «чуже майно» та його ознаки. Підкреслено, що для визнання конкретного майна предметом злочину проти власності необхідно встановити наявність у такого майна всіх чотирьох ознак:фізичної, економічної, соціальної та юридичної. Выяснено понятие «чужое имущество» и его признаки. Подчеркнуто, что для признания конкретного имущества предметом преступления против собственности необходимо установить наличие у такого имущества всех четырех признаков: физической, экономической, социальной и юридической. The concept of “another's property” and its features are clarified. It was emphasized that in order to recognize a particular property as a crime against property, it is necessary to establish the presence of all four attributes of such property: physical, economic, social and legal.
Олійник, П. В. Щодо поняття «чуже майно» як предмета злочинів проти власності / П. В. Олійник // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. – Вип. 31. - С. 188-194
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; злочини проти власності; преступления против собственности; property crimes; чуже майно; чужое имущество; another's property