Сфера дії колективного договору: проблемні питання визначення суб’єктної складової - Чумаченко, І. М.; Chumachenko, I. M. (Право і Безпека. - 2009. - № 2. - С. 134-138, 2009)
У статті розглядаються актуальні проблеми окреслення та зазначення сфери дії колективного договору від суто тарифного договору до «малої конституції підприємства» в контексті реалізації принципу універсальності впливу вказаної трудової угоди. В статье рассматриваются актуальные проблемы определения сферы действия коллективного договора от тарифного договора до «малой конституции предприятия» в контексте реализации принципа универсальности влияния этого трудового соглашения. In article actual problems of definition of sphere of action of the collective agreement from the tariff contract to «the small constitution of the enterprise» which are caused realisations of a principle of universality of influence of this labour agreement are considered
Чумаченко, І.М. Сфера дії колективного договору: проблемні питання визначення суб’єктної складової / І. М. Чумаченко // Право і Безпека. - 2009. - № 2. - С. 134-138.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення (Labor law. Law of social guaranteeing); Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; колективні договори; коллективные договора; трудові угоди; трудовые соглашения; соціологічні дослідження; социологические исследования; профспілки; профсоюзы; соціальне партнерство; социальное партнерство; Російська Федерація; Российская Федерация