Щодо належного суб’єкта проведення огляду місця події - Романюк, В. В.; Romaniuk, V. V.; Віталій Романюк (Теоретичні питання юриспруденції і проблеми правозастосування: виклики ХХІ століття : тези доп. учасників IV Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 лист. 2020 р.). - Харків, 2020. - С. 170-173, 2020)
Запропроновано внести зміни до статті Кримінільного процесуального кодексу України щодо уповноваженої особи, яка проводить огляд місцевості, приміщення, речей та документів.

It is proposed to amend the article of the Criminal Procedure Code of Ukraine regarding the authorized person who inspects the area, premises, things and documents.

Предложено внести изменения в статью Уголовного процессуального кодекса Украины относительно уполномоченного лица, производящего осмотр местности, помещения, вещей и документов.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; огляд місця події; осмотр места происшествия; scene review; уповноважена особа; уполномоченное лицо; authorized person