Правові межі виконання наказу як складова змісту принципу законності діяльності поліції - Іванцов, В. О.; Ivantsov, V. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2904-0466 (Сучасна європейська поліцеїстика та можливості її використання в діяльності Національної поліції України : зб. тез доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (Харків, 11 квіт. 2019 р.). — Харків : ХНУВС, 2019. – С. 112-113., 2019)
Розглянуто питання відповідальності поліцейського за виконання злочинного або явно незаконного наказу.

The question of the responsibility of a police officer for the execution of a criminal or clearly illegal order has been considered.

Рассмотрены вопросы ответственности полицейского за исполнение преступного или явно незаконного приказа.
Іванцов, В. О. Правові межі виконання наказу як складова змісту принципу законності діяльності поліції / Володимир Олександрович Іванцов // Сучасна європейська поліцеїстика та можливості її використання в діяльності національної поліції України : зб. тез доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (Харків, 11 квіт. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. — Харків : ХНУВС, 2019. – С. 112-113.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; поліція; police; полиция; незаконний наказ; illegal order; незаконный приказ; злочинний наказ; criminal order; преступный приказ; Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право