Об'єкти авторського та суміжного прав як елемент криміналістичної характеристики злочинів у сфері інтелектуальної власності - Севідов, О. А.; Sevidov, O. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6319-6325 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. - Вип. 41. - С. 173-178., 2008)
Розглянуто об'єкти авторського та суміжного прав як елемент криміналістичної характеристики злочинів у сфері інтелектуальної власності.

The objects of copyright and related rights are considered as an element of forensic characterization of crimes in the sphere of intellectual property.

Рассмотрены объекты авторского и смежных прав как элемент криминалистической характеристики преступлений в сфере интеллектуальной собственности.
Севідов, О. А. Об'єкти авторського та суміжного прав як елемент криміналістичної характеристики злочинів у сфері інтелектуальної власності / О. А. Севідов // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. - Вип. 41. - С. 173-178.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Авторське право. Copyright. Авторское право; інтелектуальна власність; интелектуальная собственность; порушення авторських прав; нарушение авторских прав; infringement of copyright; порушення суміжних прав; нарушение смежных прав; violation of related rights; об'єкти авторського права; обьекты авторского права; предмет злочину; предмет преступления