Сутність переконання як методу адміністративної діяльності міліції - Машніцька, Н. В.; Mashnitska, N. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2012. – № 3 (58). – С. 204-211, 2012)
Охарактеризовано переконання як правову категорію. Розглянуто сутність та значення переконання як методу управлінської діяльності. Сформульовано авторське визначення поняття переконання як методу адміністративної діяльності міліції.

Persuasion as legal category is described. Essence and value of persuasion as a method of administrative activity are considered. The authorial definition of concept of persuasion as a method of administrative activity of militia is set forth.

Охарактеризовано убеждение как правовая категория. Рассмотрены сущность и значение убеждения как метода управленческой деятельности. Сформулировано авторское определение понятия убеждения как метода административной деятельности милиции.
The essence of belief as a method of administrative activity of the police
Сущность убеждения как метода административной деятельности милиции
Машніцька, Н. В. Сутність переконання як методу адміністративної діяльності міліції / Н. В. Машніцька // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2012. – № 3 (58). – С. 204-211.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; переконання; убеждение; persuasion; метод управлінської діяльності; метод административной деятельности; method of administrative activity