Розвиток емоційного інтелекту в процесі професійного становлення студента-психолога - Коршикова, В. В.; Korshykova, V. V. (Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VIII Міжнар. наук.- практ. конф. молодих вчених, студентів та аспірантів (м. Харків, 16 груд. 2020 р.). - Харків: ХНУВС, 2020. - С. 93 - 96., 2020)
В статті досліджено теоретичний матеріал та проаналізовано інформацію, що пов’язана з проблемою дослідження розвитку емоційного інтелекту під час професійного становлення студента-психолога. В статье исследован теоретический материал и проанализирована информация, что связана с проблемой исследования развития эмоционального интеллекта во время профессионального становления студента-психолога. The article examines the theoretical material and analyzes the information which is related to the problem of studying the development of emotional intelligence during professional development of a student-psychologist.
Коршикова В.В. Розвиток емоційного інтелекту в процесі професійного становлення студента-психолога / В.В. Коршикова // Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VIII Міжнар. наук.- практ. конф. молодих вчених, студентів та аспірантів (м. Харків, 16 груд. 2020 р.). - Харків: ХНУВС, 2020. - С. 93 - 96.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; емоційний інтелект; професійне становлення; професійне формування; эмоциональный интеллект; профессиональное становление; профессиональное формирование; emotional intelligence; professional development; психолог; psychologist; professional formation