Досвід Харківського національного університету внутрішніх справ у соціальній сфері на прикладі реалізації проєкту «step up: школа для активних підлітків» - Найда, В. О.; Naida, V. O.; ORCID: https://orcid.org/0000-0003-3072-7326 (Харківський національний університет внутрішніх справ: 25 років досвіду та погляд у майбутнє (1994–2019 рр.) : зб. тез доп. на міжнар. наук.-практ. конф. до 25-річчя створення ун-ту (м. Харків, 22 листоп. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 324-325., 2019)
Автором розглянуто досвід Харківського національного університету внутрішніх справ у соціальній сфері на прикладі реалізації проєкту «step up: школа для активних підлітків». Ідея проєкту полягала у проведенні на базі університету занять з учасниками проєкту. ХНУВС має позитивний досвід у реалізації соціальних ініціатив. Ураховуючи проведені заходи в рамках досліджуваного проекту запропоновано шляхи розвитку соціальної діяльності університету.

The author considers the experience of the Kharkiv National University of Internal Affairs in the social sphere on the example of the implementation of the project "step up: a school for active teenagers". The idea of the project was to conduct classes with project participants on the basis of the university. KhNUIA has a positive experience in the implementation of social initiatives. Taking into account the activities carried out within the framework of the researched project, ways of developing the university's social activities are proposed.

Автором рассмотрен опыт Харьковского национального университета внутренних дел в социальной сфере на примере реализации проекта "step up: школа для активных подростков". Идея проекта заключалась в проведении на базе университета занятий с участниками проекта. ХНУВД имеет положительный опыт в реализации социальных инициатив. Учитывая проведенные мероприятия в рамках исследуемого проекта, предложены пути развития социальной деятельности университета.
Найда, В. О. Досвід Харківського національного університету внутрішніх справ у соціальній сфері на прикладі реалізації проєкту «step up: школа для активних підлітків» / В. О. Найда // Харківський національний університет внутрішніх справ: 25 років досвіду та погляд у майбутнє (1994–2019 рр.) : зб. тез доп. на міжнар. наук.-практ. конф. до 25-річчя створення ун-ту (м. Харків, 22 листоп. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2019. – С. 324-325.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Харківський національний університет внутрішніх справ; Харьковский национальный университет внутренних дел; Kharkiv National University of Internal Affairs; заклади вищої освіти Міністерства внутрішніх справ України; высшие учебные заведения Министерства внутренних дел Украины; higher educational institutions of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine; соціальні ініціативи; социальные инициативы; social initiatives; виховання фізичної витривалості; воспитание физической выносливости; education of physical endurance; активні підлітки; активные подростки; active teenagers; важкі підлітки; трудные подростки; difficult teenagers; тренінги; тренинги; trainings; соціальні заходи; социальные мероприятия; social activities; Соціологія. Соціальна робота. Sociology. Social Work. Социология. Социальная работа