Нагляд та контроль за дотриманням законодавства про працю: питання термінології - Замченко, А. О.; Zamchenko, A. O. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. - Вип. 37. - С. 404-410., 2007)
Розкрито сутність понять „нагляд» та „контроль» та окреслено особливості нагляду та контролю за дотриманням законодавства про працю. Раскрыта сущность понятий "надзор" и "контроль" и обозначены особенности надзора и контроля за соблюдением законодательства о труде. The essence of the concepts of "supervision" and "control" is revealed and the features of supervision and control over compliance with the labor legislation are outlined.
Замченко, А. О. Нагляд та контроль за дотриманням законодавства про працю: питання термінології / А. О. Замченко // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. - Вип. 37. - С. 404-410.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; нагляд за дотриманням законодавства про працю; контроль за дотриманням законодавства про працю; законодавство про працю; контроль; нагляд; надзор за соблюдением законодательства о труде; контроль за соблюдением законодательства о труде; законодательство о труде; надзор; supervision; control; labor legislation