Коло суб’єктів, яким належить похідне право на інформацію про стан здоров’я фізичної особи - Ходєєва, Н. В.; Khodeeva, N. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6154-6854 (Право і суспільство. – 2018. – № 1, ч. 1. – С. 102-107, 2018)
У статті розглядаються проблемні питання стосовно визначення кола суб’єктів, яким належить похідне право на інформацію про стан здоров’я фізичної особи.

The article deals with problematic issues regarding the définition of the circle of subjects to whom the derivative right belongs to information on the state of health of an individual.

В статье рассматриваются проблемные вопросы относительно определения круга субъектов, которым принадлежит производное право на информацию о состоянии здоровья физического лица.
Ходєєва Н. В. Коло суб’єктів, яким належить похідне право на інформацію про стан здоров’я фізичної особи / Ходєєва Н. В. // Право і суспільство. – 2018. – № 1, ч. 1. – С. 102-107.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; суб’єкт права; інформація про стан свого здоров’я; право на інформацію про стан свого здоров’я; субъект права; информация о состоянии своего здоровья; право на информацию о состоянии своего здоровья; information about the health; subject of law