Цивільно-правова відповідальність за порушення сторонами умов договору - Мороз, О. В.; Moroz, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4154-1826 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2009. – Вип. 45. – С. 188-194, 2009)
Проаналізовано цивільно-правову відповідальність сторін за порушення умов договору. Схарактеризовано правові наслідки, що настають у випадку порушення договірних зобов’язань. Civil liability of the parties for the breach of a contract’s conditions is analyzed. Legal consequences of breaching contract obligations are characterized. Проанализирована гражданско-правовая ответственность сторон за нарушение условий договора. Охарактеризованы правовые последствия, которые наступают в случае нарушения договорных обязательств.
Civil liability for breach of contract by the parties
Гражданско-правовая ответственность за нарушение сторонами условий договора
Мороз, О. В. Цивільно-правова відповідальність за порушення сторонами умов договору / О. В. Мороз // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2009. – Вип. 45. – С. 188-194.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; цивільно-правова відповідальність; гражданско-правовая ответственность; civil liability; порушення договірних зобов’язань; нарушение договорных обязательств; breaching contract obligations; правові наслідки; правовые последствия; legal consequences